OERsterk In 6 Weken

OERsterk in 6 weken

Richard de Leth

In dit boek staan zes sleutelfuncties centraal: ontlasting, libido, energie, humeur, gewicht en slaap. Bij elk onderwerp hoort een simpel en praktisch weekschema met adviezen, recepten en oefeningen.
Ik vind dit boek heel overzichtelijk en vooral lekker praktisch. Het leest makkelijk weg en drukt je (met zachte hand) met je neus op de simpele feiten. Geschikt voor motivatie en om klein te beginnen. Typisch zo’n boek dat je af en toe eens pakt.

Mindlift

Mindlift

Kasper van der Meulen

Dit boek kreeg ik van Kasper tijdens mijn OERsterk opleiding, nadat ik twee dagen aan zijn lippen hing. Wat kan die man inspirerend en leuk vertellen. Kasper vertelt over concentratie, de kracht van ademhaling, stress en ontspanning en hoe je dit met simpele oefeningen zelf kunt beïnvloeden. 

Dit is een lekker boek voor op vakantie: een makkelijke ‘weglezer’ met hier en daar wat droge humor. Met veel praktische tips om meteen toe te passen.

Amy Myers -The autoimmune Solution

The Autoimmune Solution

Amy Myers

Amy Myers kreeg tijdens haar studie de diagnose Graves-Basedow. Haar schildklier is helemaal verwijderd.

Pas later kwam ze erachter dat dit waarschijnlijk helemaal niet nodig was geweest, omdat je met voeding en leefstijl zóveel kunt bereiken.

Dit boek heeft mij enorm geholpen in mijn eigen ‘medische’ zoektocht. Het is in het Engels, maar erg prettig en helder geschreven.

Heel - Vilna van Betten

Heel

Vilna van Betten

Ik ben fan van Vilna. Ze legt heel helder en nuchter uit wat ziekte is en hoe je je eigen lichaam kunt helen.

Het is geen wondermethode, maar het inspireert ontzettend. Ik ben in elk geval heel anders naar klachten gaan kijken sinds ik dit boek las. 

Het boek bevat helaas wel veel foutjes, iets waar je gewoon even overheen moet lezen (vond ik uiterst lastig ;))