Kids

Brain Balance - Charlotte Labee
Brain Balance – Charlotte Labee

Brain Balance Journal – Charlotte Labee‚Äč

Deze journal legt op speelse manier uit hoe je hersenen in elkaar zitten en hoe je omgaat met stress en angst. Ook mindset, focus en levensstijl komen aan bod. Het staat vol met leuke oefeningen, kleurplaten en spelletjes.

Elke avond vult mijn zoontje van 6 een bladzijde in over zijn dag. Hij weet nu wat ‘Brain Foods’ zijn, dat fouten maken juist goed is en waarom slapen belangrijk is. Ik zeg top ūüėČ 

Slaapklets - Michal Janssen
Slaapklets – Michal Janssen

Slaapklets – Michal Janssen‚Äč

Een dagboek waarmee je samen even terugkijkt op de dag. Zo bouw je de dag af met een gezellig ritueeltje. Wat was leuk, wat was stom? Was het een sportieve dag? Heb je zin in morgen? Met elke dag een kleine extra opdracht. Van yogaoefeningen tot gekke vragen.

Mijn zoontje keek er echt naar uit om dit boekje in te vullen. De vragen zijn leuke gespreksstarters, waardoor ineens de leukste verhaaltjes loskomen die hij die dag had meegemaakt. Aanrader!  

Mama Kwijt - Chris Haughton
Mama Kwijt – Chris Haughton

Slaapklets – Michal Janssen‚Äč

Over een uiltje dat uit het nest valt. Eekhoorn en Kikker helpen hem zijn mama weer terug te vinden.

Oke, dit boek heeft vrij weinig met gezondheid te maken. Maar dit is √©√©n van onze absolute favorieten thuis. Check ook het Youtube-filmpje met t√© schattig muziekje erbij.

Stoute Hond - Chris Haughton
Stoute Hond – Chris Haughton

Stoute Hond – Chris Haughton‚Äč

Van dezelfde auteur als Mama Kwijt en minstens net zo leuk. Hans gaat op pad en Sjors moet thuis blijven. Hij belooft braaf te zijn. Maar lukt dat wel?

Elke keer was het weer de grootste lol als we de bladzijde omsloegen en de jongens riepen “Ooooh nee, STOUTE HOND!”. Goud waard.